✓ Anugerah Terindah ePUB É

Ak disengajakan Tak elok lelaki dan wanita yang bukan mahram keluar bersama Mukhriz Bukan keluar berdua Saya ustaz Kak Marlia along Kreisya lepas tu ustaz nak ajak kawan satu bilik pun tak apa Ariana PELBAGAI perkara Ariana lakukan demi cintanya terhadap Mukhriz Sudahnya dia utus surat ala ala budak sekolah rendah dan kasi bunga hingga kecoh satu kem Saya dah jatuh hati dengan ustaz Dah jatuh cinta dengan ustaz Saya tak nak jawapan sekarang ustaz fikir fikirkanlah ya Moga moga cara memikat style lama ini buatkan hati ustaz terbuka untuk sayaSekianI have a pen My pen is blue I have a boyfriend My boyfriend is youMUKHRIZ pening kepala Ariana lagilah pening kepala“Saya nak ustaz jawab soalan sms terakhir saya dulu baru ustaz boleh balik”Jemari Mukhriz sudah di dahi Apa.

anugerah pdf terindah book Anugerah Terindah MOBIAk disengajakan Tak elok lelaki dan wanita yang bukan mahram keluar bersama Mukhriz Bukan keluar berdua Saya ustaz Kak Marlia along Kreisya lepas tu ustaz nak ajak kawan satu bilik pun tak apa Ariana PELBAGAI perkara Ariana lakukan demi cintanya terhadap Mukhriz Sudahnya dia utus surat ala ala budak sekolah rendah dan kasi bunga hingga kecoh satu kem Saya dah jatuh hati dengan ustaz Dah jatuh cinta dengan ustaz Saya tak nak jawapan sekarang ustaz fikir fikirkanlah ya Moga moga cara memikat style lama ini buatkan hati ustaz terbuka untuk sayaSekianI have a pen My pen is blue I have a boyfriend My boyfriend is youMUKHRIZ pening kepala Ariana lagilah pening kepala“Saya nak ustaz jawab soalan sms terakhir saya dulu baru ustaz boleh balik”Jemari Mukhriz sudah di dahi Apa.

❮Reading❯ ➵ Anugerah Terindah ➭ Author Sophilea – Asicsgelcumulus.co Kapten Ustaz Mukhriz dan Doktor Ariana – Seorang ustaz dan seorang doktor Seorang tak ingin bercinta dan belum bersedia untuk berkahwin kerana berasakan belum bersedia memikul tanggungjawab seorang ❮Reading❯ ➵ Anugerah Terindah ➭ Author Sophilea – Asicsgelcumulus.co Kapten Ustaz Mukhriz dan Doktor Ariana – Seorang ustaz dan seorang doktor Seorang tak ingin bercinta dan belum bersedia untuk berkahwin kerana berasakan belum bersedia memikul tanggungjawab seorang Kapten Ustaz Mukhriz dan Doktor Ariana – Seorang ustaz dan seorang doktor Seorang tak ingin bercinta dan belum bersedia untuk berkahwin kerana berasakan belum bersedia memikul tanggungjawab seorang suami manakala seorang pula jatuh cinta tahap meroyan Seorang malu malu kucing seorang main redah asal tercapai hajat di hati Seorang menjaga title ‘ustaz’ dan seorang langsung tidak peduli title ‘doktor’ Sudahnya beginilah SMS sahaja dan cari peluang bertemu konon tid.

  ✓ Anugerah Terindah ePUB É

✓ Anugerah Terindah ePUB É .

10 thoughts on “Anugerah Terindah

  1. Cik Pah Cik Pah says:

    ✓ Anugerah Terindah ePUB É anugerah pdf, terindah book, Anugerah Terindah MOBIAnugerah terindahSelepas BKATC ini cerita kedua si dara tergedikkan si teruna Menariknya si teruna tu bukan calang calang orang lramai peminat Berpangkat kapten bergelar ustaz Siapa yang tak nak kanGediknya Ariana Arin hanya untuk Ustaz Mukhriz Bukan tak tahu malu Perasaan malu sanggup ditolak ke tepi Janji ustaz sedar kewujudan dia Abang Izuddin sampai tebal muka tengok adiknya tergilakan kawan baik Nak cakap segan tak cakap kesian kat si adik Disampaikan juga hasrat si adik yang sengal SMS sudah hantar bunga selang sehari kuih lapis dan segala jenis makanan dah disua pada ustaz surat cinta siap berpantun pun dah dihantar tapi susahnya nak dapatkan hati ustaz Si abang jual mahal sangat ye Tak per Arin ada jalan nak berbaik dengan adik b


  2. Hajar Hajar says:

    ✓ Anugerah Terindah ePUB É anugerah pdf, terindah book, Anugerah Terindah MOBI23 06 2014 Ariana Dahlia Seorang doktor anak kepada bekas anggota polis dan juga merupakan adik kepada seorang anggota tentera Setiap kali cuti Ariana gemar menghabiskan cuti di rumah abangnya Izzudin berbanding pulang ke rumah ibu bapanya Pertemuan pertama dengan Kapten Syed Mukhriz Mukhriz membuat Ariana bertekad untuk mendekati Mukhriz Ingat senang nak tembus ke hati Mukhriz tu? Dengan memegang posisi sebagai ustaz di dalam kem memang sah sahla ramai peminatnya Tapi Ariana tetap dengan tekadnya untuk memikat Mukhriz Salah satu usahanya adalah dengan kerap bertandang ke rumah Izzudin Memang gedik sungguh Ariana ni Nampak sangat tersua sua sedangkan Mukhriz cuma tunjuk reaksi selamba Kesian pun ada Mujurlah semangat Ariana ni kuat Kalau saya memang dah surrender awal awal lagi PSMS Mukhriz kepada Ariana Kalau nak kahwin dengan saya bukan macam ni caranya Datang jumpa keluarga saya yaTerima kasih Ustaz Mukhriz


  3. Mai Mai says:

    ✓ Anugerah Terindah ePUB É anugerah pdf, terindah book, Anugerah Terindah MOBINaskah untuk dilepaskan Rm10Berminat PMkalau nak kahwin dengan sayabukan macam ni caranya Datang jumpa keluarga saya yaTerima kasih Ustaz Mukhriz Tunggu rombongan saya ya MS 224Antara part yang buat saya terkejutya2 je Ariana ni nak hantar rombongan meminang Ustaz Ustaz pon dah x mampu nak menolak lagiPS ini bukan review


  4. Cikgu Izanorliza Cikgu Izanorliza says:

    ✓ Anugerah Terindah ePUB É anugerah pdf, terindah book, Anugerah Terindah MOBITajuk buku Anugerah TerindahPenulis Sophilea Maznie DarwisyTerbitan IntensHarga RM 25Tahun terbit April 2014Anugerah Terindah Buat Dr ArianaAnugerah Terindah Bu


  5. Ida Ida says:

    ✓ Anugerah Terindah ePUB É anugerah pdf, terindah book, Anugerah Terindah MOBIDoneLoved the storylineLoved the gediks heroinDr Ariana DahliaLoved Kapten Ustaz Syed Mukhriz Al AttasI like how the writer make this story a sweet storyI want to give 5 but i can't due to typos spotted inside this novel Heh So 45 from me lah I enjoyed reading this book Really hope Intens can amended the typos for next printing


  6. Noorhasnizah Noorhasnizah says:

    ✓ Anugerah Terindah ePUB É anugerah pdf, terindah book, Anugerah Terindah MOBIDa habisAriana yg sgt gedik memikat ustaz kapten Syed Mukriz yg sehingga nak meminang ustaz kapten untuk dijadikan suaminyehantar surat cinta mcm zaman sekolah hantar kuih lapisbersmsmacam2 la cara nk pikat ustaz kapten ninak tahu kena la beli baca gud job Maznie Darnisya aka Sophileapart paling sedih sebak masa ustaz kapten axciden Ariana merelakan suami dia berkahwin lainnak tahu kena baca


  7. Faradina Azlin Azahar Faradina Azlin Azahar says:

    ✓ Anugerah Terindah ePUB É anugerah pdf, terindah book, Anugerah Terindah MOBIalhamdulillah akhirnya habis membaca ANUGERAH TERINDAH the moment Dina jumpa TAMAT Dina terus rasa nak opted for Pendermaan Organ nanti membayangkan betapa takut dan sedihnya perasaan bila orang yang tersayang memerlukan sumbangan organ tp kita x mampu mmg membuatkan hati terlukaanyway itu bukan gist of the story ya ngeeee gist sah2 la pasal sayang ngan habib ngeeee seyesly habib lepas kawen mmg sangat sangat sangat comel dan romantik kerlasssa gitew terasa bahagia menjadi seorang arin x kurang gak ngan mukhriz of coz la bahagia dpt zaujah seperti arin rela berkorban gitu ngeeee tp part2 kena ngorat tyme kat kem mmg com


  8. azian2575 azian2575 says:

    ✓ Anugerah Terindah ePUB É anugerah pdf, terindah book, Anugerah Terindah MOBIAriana MukhrizTepok dahi aku baca gelagat si Ariana ni laTapi tak semua perempuan seberani ArianaBukannya apa Takot kechiwa dengan jawapan atau reaksi si diaKalau tak bertepuk sebelah tangan okay la Alhamdulillah Kalau tak walaweihhh malu sehhhTapi Ariana tekad Kalau tak Mukhriz disambar orang ngeeeeSaya senang menghadam serta menghayati kisah dan bentuk muka bumi chewahhh yang disajikan dalam novel ni Takyah nak bayangkan sebab dah pernah ke sana semuanya memang ada di tempat yang diceritakanDah beberapa kali ke Taiping suka memilih untuk menginap di Flemington Hotel Menghadap Taman Tasik Taiping berlatar belakan


  9. Anna Suzana Anna Suzana says:

    ✓ Anugerah Terindah ePUB É anugerah pdf, terindah book, Anugerah Terindah MOBIanugerah terindah mengisahkan kesengalan seorang doctor yang bernama ariana jatuh cinta dgn capten ustaz mukriz cara doctor ariana memikat ustaz mukriz amat menarik hati ku cara zaman dolu2 gitu surat pantun bunga bwk makanan hehehehe yg best ku suka novel ni buat ku ceria membacanya dan ku suka pantun dia yg berbunyi gini i have a penmy pen i bluei have a boyfrendmy boyfrend is u hehehehesaya mmg recomend sgt2 le kawan2 beli novel ni tak rugi mg best sgt2 tahniah penulis dan pe


  10. Halina Halina says:

    ✓ Anugerah Terindah ePUB É anugerah pdf, terindah book, Anugerah Terindah MOBIBuku ni genre komedi romantik pada saya saya terhibur gelagat si doktor yang seperti perigi mencari timbasikapnya tidak sesuai dengan status doktornya ok sebab ada dua buku lagi saya nak review jadi saya pendekkan bahawa cerita ini menghiburkan buat saya


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *