Katarak ePUB É Paperback

[Reading] ➺ Katarak By Fitri Hussin – Asicsgelcumulus.co Suasana universiti yang aman damai tiba tiba kucar kacir Segala galanya jadi kecoh dan heboh Seorang demi seorang rebah dengan skandal skandal yang menggegarkan kampus Sehinggalah salah seorang daripa[Reading] ➺ Katarak By Fitri Hussin – Asicsgelcumulus.co Suasana universiti yang aman damai tiba tiba kucar kacir Segala galanya jadi kecoh dan heboh Seorang demi seorang rebah dengan skandal skandal yang menggegarkan kampus Sehinggalah salah seorang daripa Su.

Asana universiti yang aman damai tiba tiba kucar kacir Segala galanya jadi kecoh dan heboh Seorang demi seorang rebah dengan skandal skandal yang menggegarkan kampus Sehinggalah salah seorang daripada mereka dibelasah sehingga komaSiri kejadian yang menimpa mereka itu a.

katarak book Katarak PDFEPUBAsana universiti yang aman damai tiba tiba kucar kacir Segala galanya jadi kecoh dan heboh Seorang demi seorang rebah dengan skandal skandal yang menggegarkan kampus Sehinggalah salah seorang daripada mereka dibelasah sehingga komaSiri kejadian yang menimpa mereka itu a.

8 thoughts on “Katarak

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    Katarak ePUB É Paperback katarak book, Katarak PDFEPUBKawan kata ahli matematik perasaan itu hanya boleh diukur dengan satu nilai iaitu infiniti Kata ahli fizik perasaan itu adalah pantul


  2. Hilmi Isa Hilmi Isa says:

    Katarak ePUB É Paperback katarak book, Katarak PDFEPUB Katarak mengisahkan 5 sekawan yang menjalinkan persahabatan di sebuah universiti Selain FadhilZamriWadiAzrul dan Anas sememangnya tinggal di dalam kolej kediaman yang sama dan bilik kediaman mereka berdekatan antara satu sama lain Zamri dan Wadi merupakan rakan sebilik Begitu juga dengan Azrul dan Anas Kelima limanya bersahabat rapat dan saling bekerjasama untuk membantu antara satu sama lain Bermula dengan cubaan mereka mendekatkan Azrul dengan Aireen gadis paling popular di universiti mereka menuntut sehinggalah membantu Wadi dan Fadhil memenangi kerusi Majlis Perwakilan Pelajar MPPmereka menonjolkan semangat setiakawan yang tinggi dan saling bantu membantu sesama mereka Namunmalang mula menghantui mereka Bermula dengan


  3. Sha Mohamed Sha Mohamed says:

    Katarak ePUB É Paperback katarak book, Katarak PDFEPUBNovel yang sangat menarik Mulanya nampak macam kisah pelajar Universiti dengan masalah semasa Namun bila dibaca makin lama makin suspen Bermula dengan tuduhan meniru ke atas Wadi dan Wadi koma diserang hinggalah kepada pembongkaran kumpulan gangster yang membawa dakyah yang menakutkan


  4. Nisa Nisa says:

    Katarak ePUB É Paperback katarak book, Katarak PDFEPUBKatarakmenceritakan tentang 'Aku' dan rakan rakannyaAzrul Wadi Anas Fadhil yang sedang belajar di sebuah Universiti tempatan 'Aku' merupakan bekas pelajar Hendry Gurney Azrul seorang penggondam yang hebat Wadi si genius yang suka tidur Anas pengarah filem pendek yang tersohor di youtube tetapi merahsiakan identitinya dan Fadhil pula seorang bakal peguam yang hebat berdebatApabila mengetahui Azrul meminati Aireen gadis yang popular di kampus Mereka berlima menjayakan sebuah teater untuk memenangi hati Aireen Sekaligus mengenepikan pesaing Azrul iaitu Zakuan Alif dan ArifNamun selepas Wadi dilantik sebagai Exco perwakilan pelajar MPP dan Fadhil dilantik seb


  5. Fadzli Jamaludin Fadzli Jamaludin says:

    Katarak ePUB É Paperback katarak book, Katarak PDFEPUBTatkala membaca novel ini mengingatkan zaman kolej aku di universitiwalaupun bukan orang penting seperti Wadi tapi sedikit sebanyak ceritanya membuatkan aku mengimbau kenangan silamkehidupan seorang pemimpin politik kampus masalah pendatang haram di kolej aku di panggil sebagai Ai Hong kisah cinta persahabatan di masukkan dalam novel iniCover yang menarikmalahan setiap bab terdapat ilustrasi yg serupa dengan cover novelKisah yang di paparkan pun merupakan satu kelainan daripada novel2 yang aku baca sebelum iniperihal politik kampusAku tertanya2 juga wujudkah Tok Dalang seperti yang di gambarkan dalam novel inihmmmWalau bagaimanapun novel ni di cacat cela dengan banyak juga kesalahan ejaanhilang mood membaca seketikamalahan terdapat banyak watak2 pembantusampingan sedikit menggelirukan pembaca seperti aku pada Bab 41 ms 448 boleh rujuk dialog aku sedikit keliru dengan kewujudan Azrul secara tiba2 tapi penulis ada memperjelaskan kenapa Azrul balik ke tanah air pada Bab


  6. Azra Yukiko Azra Yukiko says:

    Katarak ePUB É Paperback katarak book, Katarak PDFEPUBDah lama tgk buku ni baca sinopsis rasa mcm ' alah mcm buku cita budak2' Bila dah baca baru pk balik 'nyesal x baca awal2' ahaks x pasal2 ak jd pendengar lagu2 lama


  7. Ogy Yusof Ogy Yusof says:

    Katarak ePUB É Paperback katarak book, Katarak PDFEPUBHmmmmm Dok menung lepas habis baca novel ni Antara rekaan dan kebenaran rasanya semua bersangkut paut pada mula pembacaan beranggapan alahai kisah budak U ke kisah kehidupan budak U yang tak lari dari kisah belajar kisah cinta tertarik dengan penyampaian perasaan cinta itu dapat bayangkan macam mana bentuk persembahan masa azrul mahu aireen menerima isi hatinya Kelakar gak dok pikir camni budak U Korang ingat nak bercinta cari pasangan jer ke? Setel satu babak Haa Mereka ni sahabat yang bermula di universiti Azrul si cerdik IT Anas si pengarah berbakat Wadi si pintar Fadhil genius undang undang dan 'aku' yang bernama zamri pada awal bukan sesiapa tetapi si blogger yang punya ramai pengikut bila apa saja yang berlaku di universiti dia dapat menyampaikan perkara yang sebenar berlaku Haa Nampak tak watak utama yang didi


  8. NorHazren Mohd NorHazren Mohd says:

    Katarak ePUB É Paperback katarak book, Katarak PDFEPUBSesuatu yang baru konspirasi yang besar watak watak yang bagus penceritaan yang menarik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *